tirsdag den 14. august 2012

La Petite Sirene, Dansk Restaurant i Paris

Mesterkokken og Den Lille Havfrue.
La Petite Sirene de Copenhague

Da jeg var i Paris i Juni på indkøb, måtte jeg som altid op og besøge min ynglings sted,
La Petite Sirene, en dansk restaurant ejet af kokken Peter Thulstrup, som ligger ganske tæt på Pigalle. Man kan se møllen med de store vinger lyse op, når man går lidt op ad gaden mod metrostationen Pigalle. Går man af en af de andre gader, står Sacre Cæur og lyser, som en bryllupskage, højt hævet oppe på bjerget.
Peter Thulstrup er indehaver af dette hyggelige, charmerende og for mig hjemlige sted. Og det tror jeg,
at der er mange andre der føler, af danskere, der besøger Paris. Jeg har mødt flere, der siger
" Nå, oppe hos Peter, ja der kommer vi også, han er en skøn fyr og der er så hyggeligt og så er maden helt pragtfuld, en oplevelse hver gang. Og det er lige netop det man tiltrækkes af, altid hyggeligt, altid vidunderlig dansk mad med masser af smag og fantasi af sjove sammensætninger, anrettet som maleriske farvepaletter. Sidst nævnt, altid en kok med godt humør, som plejer sine gæster til ypperste, de elsker ham for det og for at den lille havfrue har til huse i det farverige Pigalle kvarter, omend ikke på en sten, nej her lever havfruen, La Petite Sirene, man kan føle hende langt inde i sjælen og så har hun valgt, at male havfruehuset blåt, som havet der altid bruser og hun ved, at det kan høres helt oppe i Danmark.
Så nu du/I kommer til Paris næste gang, så tag metroen op til Pigalle og gå nogle gader ned, så ser du de Danske flag og så ved du, at her bor havfruen og hendes mester kok Peter Thulstrup.

47 Rue Notre-Dame de Lorette. 75009 Paris France.
01 45 26 66 66La Petite Sirene de Copenhague, Paris
La Petite Sirene de Copenhague, Paris


                           Peter Thulstrup

Peter Thulstrup


Ingen kommentarer:

Send en kommentar